Inschrijven

Inschrijven bij ’t Meerlnest gaat heel eenvoudig. Het is gratis en verplicht je tot niets.

Door op de knop te klikken met de muis, kun je je digitaal inschrijven voor je favoriete locatie:

INSCHRIJVEN LOCATIE VOORWEG

INSCHRIJVEN LOCATIE VD WAALSLAAN

Je vult alleen je favoriete dagdelen/dagdeel in.
Mogen we je ook benaderen voor andere dagdelen, schrijf dit dan gerust in de opmerkingen.

Liever inschrijven met een formulier, druk dan op de link hieronder:

Inschrijfformulier Voorweg

Inschrijfformulier Waalslaan

Heb je geen printer, stuur dan gerust alle informatie per email naar ons toe of haal het formulier op bij onze locaties. Het formulier kan ingeleverd worden op één van onze locaties.
Verstuur je het per post, dan graag  sturen naar: ’t Meerlnest locatie Voorweg- Voorweg 49- 2103 SR Heemstede.

Inschrijfgeld
Je betaalt bij ons geen inschrijfgeld. De bevestigingsmail is het inschrijvingsbewijs.
Geen mail binnen 14 dagen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Aantal dagdelen:
Je kunt minimaal 1 dagdeel afnemen en maximaal 5 dagdelen.
Je kunt zelf bepalen welke dagdelen je wilt afnemen en het is ook mogelijk om dagdelen af te nemen op verschillende locaties.

Groepen locatie Voorweg:
Wij adviseren bij deze locatie te kiezen voor een vaste combinatie van twee ochtenden (= een groep), namelijk de maandag- & woensdagochtend of de dinsdag- & vrijdagochtend. Net als op de basisschool komt jouw kind dan in groep met vertrouwde kinderen en een vaste groepsleidster en maakt jouw kind alle activiteiten van het jaarprogramma mee zoals de fotograaf, schoolreisje, kerstontbijt, etc.

Het programma van de donderdagochtendgroep gaat er vanuit dat de kinderen maar één keer per week komen en alle activiteiten zijn hier dan ook op afgestemd. Het programma is een aanvulling op het programma van een groep, maar is ook zeer geschikt voor kinderen die maar één keer komen.

Afwijkende combinaties:
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de combinatie van dagdelen van een groep niet past bij jullie thuissituatie. In dat geval hebben wij op alle groepen 4 plaatsen (= 6 dagdelen) voor afwijkende combinaties beschikbaar.

Na de inschrijving:
Zo gauw er een plaats vrijkomt kijken wij naar de wachtlijst en benaderen wij de ouders/verzorgers van het kind dat het langst ingeschreven staat, mits het kind minimaal 24 maanden oud is. Er is een aparte wachtlijst voor kinderen die ingeschreven staan voor een afwijkende combinatie van dagdelen.Wacht niet te lang met inschrijven, want bij de indeling hanteren wij de volgorde van binnenkomst.

Verandert de voorkeur van dagdelen, geef het dan gerust bij ons aan.

Ongeveer een maand voor de plaatsing sturen wij een plaatsingsvoorstel met financieel overzicht toe. Indien gewenst, maken wij een afspraak voor een intake-gesprek.

Hopelijk tot ziens op ’t Meerlnest en kom gerust even bij ons langs om een kijkje te nemen!